vrijdag, 21 februari 2020 12:45

Aanstaande dinsdag 25 februari oefent ons 1e tegen 3e divisionist Westlandia om 20:00 uur op Sportpark De Hoge Bomen te Naaldwijk.

donderdag, 20 februari 2020 07:20

Graag willen wij van Cairox Hijs Hokij uw vereniging uitnodigen de ijshockey wedstrijd van 28 februari, 20.30 uur, met vrijkaarten bij te wonen.

Deze vrijdag avond spelen we de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen in aanloop naar de play-offs en wel tegen de Zoetermeer Panters, een echte streekderby die zeker de moeite waard is om bij te wonen.

Indien u interesse heeft om uw vereniging hiertoe gelegenheid te geven, dan verneem ik graag van u om zo de vrijkaarten beschikbaar te kunnen stellen. Digitaal een wedstrijdposter toesturen om zo de wedstrijd extra te promoten hoort daarbij tot de mogelijkheid.

Mocht u van deze uitnodiging gebruik willen maken, wordt een reactie voor maandag 24 februari 2020 op prijs gesteld. Definitief aantal benodigde vrijkaarten doorgeven kan tot en met donderdag 27 februari.

Ik hoop op een positieve reactie uwerzijds!

Dit graag doorgeven voor 21 februari aan Ronald Kubitza op 06-51211828 of ronaldjek@ziggo

woensdag, 12 februari 2020 08:36

Weer lukt het ons 1e niet om punten te pakken, ditmaal bleek UVS in Leiden met 4-1 te sterk. Geflatteerd dat zeker want er is verbetering in het spel. Alleen keken we al na 1 minuut tegen een achterstand aan. Er werd hard geknokt voor de gelijkmaker. In de 2e helft weer gelijk de 2-0 en als de scheidsrechter ook nog eens kadotjes gaat uitdelen 3-0, dan wordt het het echt moeilijk. Een kadotje kregen we ook terug in de vorm van een penalty, Nick Brouwer 3-1. En na veel aanvallen is de counter meestal dodelijk 4-1 eindstand. Zaterdag wacht Westlandia en laten we tegen deze ploeg dan maar weer eens resultaat boeken, mannen succes!

UVS

Fransesco Fens probeert het tegen UVS (foto: Hans Altimari)

Laatst aangepast op woensdag, 12 februari 2020 08:36

woensdag, 05 februari 2020 23:03

Op hemelvaartdag (21 mei) wordt er een 7x7 mix toernooi gehouden. Voor dit toernooi zijn we op zoek naar ploegen van allerlei soorten, dus bijvoorbeeld een familie-elftal, een collega's-elftal, een broer en zus elftal, je kan het zo gek niet noemen want het gaat puur om de gezelligheid. Heb je een leuk elftal, geef je dan op bij Ronald Kubitza op 06-51211828 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

maandag, 03 februari 2020 08:25

In een hectische week, met het opstappen o.a. van de trainer, de komst van de nieuwe trainer John de Wit, en een zonder vertrouwend 1e elftal, kwam vandaag de koploper DSO op bezoek. Ondanks zeer aantrekkelijk voetbal moest er toch met een 2-3 nederlaag genoegen genomen worden. Maar er werd tenminste beter gevoetbald en men zag een ploeg die weer wilde. Dit biedt natuurlijk hoop voor de aankomende periode met als eerste hindernis zaterdag UVS uit, mannen succes!

DSO

Spelmoment uit de wedstrijd (foto: Hans Altimari)

Laatst aangepast op dinsdag, 04 februari 2020 23:09

« StartVorige12345678910VolgendeEinde »